Clubkampioenschap 2017

  • Home
  • Clubkampioenschap 2017
You Are Here:

Clubkampioenschap 2017

Het is zo ver: De loting is gebeurd, de wedstrijden kunnen worden gespeeld en (nieuwe) clubkampioenen kunnen hun titel opeisen.

Naar goede gewoonte zijn de eerste wedstrijden gepland en gereserveerd.  Lukt het toch niet om op het voorgestelde tijdstip uw wedstrijd af te ronden dan willen we vriendelijk vragen om de terreinreservatie te annuleren en om zelf met uw tegenstander(s) een nieuwe afspraak te maken.  Het annuleren van geboekte terreinen kan u zelf doen via het normale reservatie systeem. Wedstrijden zijn steeds gepland op momenten dat de kantine open is, het betalen van uw deelname is dus steeds mogelijk.

De reeksen enkel heren 1 & dubbel heren 2 worden omwille van het aantal inschrijvers gespeeld in een poule. Andere reeksen volgen het systeem van rechtstreekse uitschakeling.

De afbeeldingen hieronder bevatten niet de volledige reekstabellen, de meest volledige en actuele tabellen kan u steeds vinden in onze kantine. Deze tabellen bevatten tevens contactgegevens van de deelnemers en zijn bovendien te vinden als PDF bestand onderaan deze pagina.

Heeft u een vraag of een probleem dan kan u steeds een mailtje sturen naar: boxtenniszutendaal@gmail.com