Start to tennis

  • Home
  • Start to tennis
You Are Here:

 

Wil jij een eerste kennismaking met tennis of wil je een tenniscarrière van het verre verleden terug opstarten? Dan is Start To Tennis ideaal voor jou!

Start To Tennis is een voordelig en compact lessenpakket voor beginnende volwassenen.  Onze gediplomeerde tennisleraren voorzien, indien gewenst, gepast materiaal en laten je in 8 lesuren proeven van de sport.  Een toegankelijke en leuke manier om te leren tennissen.

Voor slechts €75,00 krijg je naast de initiatielessen ook een tijdelijk lidmaatschap bij TC Zutendaal. Hiermee ben je verzekerd op het terrein en krijg je ook de mogelijkheid om terreinen te reserveren zodat je ook buiten de lessen je talent verder kan ontwikkelen.  Heb je de kriebels te pakken na deze periode dan kan je voor €25,00 je lidmaatschap bij onze club volwaardig maken.

Deze lessenreeks gaat van start vanaf 16 april. Afhankelijk van de opgegeven beschikbaarheid van de deelnemers, inschrijvingen en beschikbaarheid van de trainers zullen vervolgens groepjes worden samengesteld.

Inschrijven kan, via onderstaand formulier, nog tot 12 maart en is een absolute aanrader voor elke beginnende tennisser.